Acoperire si retea

Aria de acoperire este extinsa atat in Bucuresti cat si la nivel national acest lucru fiind posibil prin achizitionarea de linii dedicate oferite de partenerii nostri de business.
Infrastructura prin care oferim serviciile noastre este realizata pe fibra optica care presupune viteze mari de transfer de ordinul Gbits, simetrie de banda dar si o stabilitate sporita in comparatie cu celelalte mijloace de conectare. Serviciul este livrat pana in locatia clientului prin fibra optica, acestuia oferindu-i-se ca echipament de conectare la retea media convertor (in custodie).

In functie de situatiile intalnite si nevoile clientului se poate oferi accesul la serviciile noastre si prin solutii de radio, wimax, wifi, 4G sau cupru.
Pentru a preintampina aparitia unor downtime-uri sau intreruperi ale serviciului, oferim linii de internet backup sau solutii de redundanta prin utilizarea unor echipamente capabile sa comute serviciile de pe un mediu de transport pe altul fara a intrerupe insa functionarea acestuia. Pentru oferta promotionala click pe: Oferta Internet Business